Intesa


Intesa zorgt voor opvang en begeleiding van ongeveer 300 volwassenen met een fysieke of mentale beperking.

Met een team van 200 medewerkers zorgen we dat ze zorg op maat krijgen. Onze 14 projecten liggen in Zuid Limburg of regio Hasselt. In Hasselt hebben we 3 projecten :

 

Wooncentrum De Meidoorn

 

 

 

 

 

 

 

De Meidoorn, dat is zorgeloos leven in een huiselijke sfeer. Elke bewoner van de Meidoorn heeft zijn eigen kamer, terwijl een gemeenschappelijke eet- en ontspanningsruimte voor verbondenheid zorgt.  Dankzij aanpassingen op maat slagen de bewoners erin om met hun fysieke beperking zo zelfstandig mogelijk te leven. Altijd een professionele helpende hand in de buurt, 7 dagen op 7, dag en nacht. 

Meidoornlaan 24 Kuringen

 

 

Dagcentrum Elkon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagelijks kloppen een twintigtal personen met een fysieke beperking aan bij Elkon. In de beslotenheid van dit dagcentrum hebben zij de keuze uit verschillende activiteiten in ateliervorm: van crea, filosofie en computer tot sport en ontspanning. Tijdens elke activiteit is er ruimte voor persoonlijke inbreng: de cliënten bepalen zelf hoe hun dag eruit ziet.

 

Dagcentrum Selko-Art

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het dagcentrum Selko-Art leven onze cliënten zich creatief uit met het vervaardigen van sfeervolle kaarsen, K-lumets (houten aanmaakblokjes) of decoratie in keramiek. Daarnaast biedt Selko-Art ook semi-industrieel werk aan. Iedereen krijgt de kans om talenten en vaardigheden te ontwikkelen naar eigen mogelijkheden, en dat binnen een aangenaam, rustig en positief werkklimaat. Een project op mensenmaat, in de geborgenheid van een ambachtelijk atelier.

 Daarnaast kan je de info over alle projecten vinden op www.intesa.be

Voor meer info Ivo Bollen 0497/165635 of ivobollen@intesa.be